Door middel van branding en communicatie helpen wij organisaties om hun identiteit te definiëren en uit te drukken. Om nieuwe ideeën bekend te maken maar ook om bestaande relevant te houden.

Gedreven door projecten met een duurzame of maatschappelijke insteek, bouwen we aan merken die een positieve impact hebben op de wereld en die het verdienen om op te vallen.

We geloven in eerlijkheid, flexibiliteit en betrokkenheid, in communicatie en in de manier van samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot succes in creativiteit zit, en dat dit niet altijd gepaard hoeft te gaan met dure abri's of grote commercials. Een slimme en unieke benadering kan ervoor zorgen dat de juiste oplossing voor iedereen haalbaar is, ongeacht de omvang of het budget van een project.

Kopje koffie doen? Stuur ons een mail via studio@ooko.nl

Diensten

Strategie & Merk positionering
Visuele identiteit
Art direction
Print & packaging design
Web & UI design
Front-end development
3D & motion design
Campagnes
Book & editorial design
Illustratie
Fotografie
Digitale & social content

Selectie van Opdrachtgevers

Bopinc, Gemeente Rotterdam, KNVB, TU Delft, Universiteit Utrecht, Ultimaker, Willem de Kooning Academie.

Bekijk onze projecten

DIGITALE UITSTOOT

Elke keer dat we een website bezoeken, een e-mail sturen of social media gebruiken, wordt er (een kleine hoeveelheid) CO₂ uitgestoten. Het internet is verantwoordelijk voor 3,8% van onze wereldwijde CO₂-voetafdruk. Wij proberen deze uitstoot tot een minimum te beperken door Nederlandse servers te gebruiken en websites zo efficient mogelijk te maken. Deze pagina verbruikt slechts 0.11g CO₂ per bezoek.

PRIVACY

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en gebruiken daarom Fathom Analytics om onze website bezoekers te tracken. Zij verzamelen geen persoonlijke data en maken ook geen gebruik van cookies. Om deze reden is dit de meest privacy vriendelijke manier om gebruikersinformatie inzichtelijk te krijgen.

HOSTING

Wij maken uitsluitend gebruik van datacenters die voorzien worden van 100% groene stroom. Onze digitale producten worden gehost op servers die zich in Nederland bevinden en waarvan de restwarmte wordt gebruikt om steden te verwarmen.

COMPENSATIE

Deze website is CO₂ neutraal. Jaarlijks compenseren we het data- en energieverbruik door het planten van bomen via het Fair Climate Fund.